Artikuj

Artikujt dhe lajmet e fundit

QEVERIA E HAPUR PËR TË BASHKËPUNUAR NGUSHTË ME SHOQËRINË CIVILE

Sot, më dt.30 prill 2021, znj.Shukrije Gashi, Drejtoreshë Ekzekutive e Partners Kosova, në një atmosferë përgëzuese dhe ...
More

Sot kemi filluar ditën në qytetin e bukur të Ferizajit!

Partners K, sot filloi punëtorinë dy-ditore me temën “Të menduaritë kritik përmes komunikimit dhe krijimi I një ...
More

Partners K, sapo përfundoi punëtorinë dy ditore me nxënësit e shkollës së mesme të ulët Azem Bejta.

Partners K, sapo përfundoi punëtorinë dy ditore me nxënësit e shkollës së mesme të ulët Azem Bejta. ...
More

Our promise to you

Without your loyal support, we couldn't do the vital work we do. That's why we promise to uphold the highest ethical standards.

Safe

Partners Kosova is committed to keeping the people we work with around world safe. Right now we're working harder than ever to ensure this.

Subscribe

Stay informed on new causes and up-coming organization updates. Don’t miss things!

You can unsubscribe anytime you want.

Click here for apply
Awesome Image
Stafi

Stafi ynë

EKIPI YNË - CRITICAL THINKERTS ACTING RATIONALLY
View More
Shukrie Gashi
- Executive Director/ Mediator/Trainer/ Consultant
Hilmije Ramabaja
- Training Program Manager/Mediator
Lorenta Kadriu
- Programs - Assistant/ Trainer
Nora S. Ahmetaj
- External Consulent

PARTNERËT TANË